Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Golf képes leírás - Sport.tlap.hu
részletek »

Golf - Sport.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sport.tlap.hu » Golf
Keresés
Találatok száma - 5 db
Debreceni Golf Klub

Debreceni Golf Klub

Magyarországon a golf ősbemutatóját 1902-ben gróf Andrássy Géza tartotta a Lóverseny-pályán. Az első pálya a szlovákiai Tátralomnicon épült és az első verseny is itt zajlott 1909-ben. A pálya építője Lauber Dezső volt, a Magyar Olimpia Bizottság titkára és későbbi sokszoros magyar golfbajnok. Az első magyar golfklub 1911-ben alakult meg Budapesten. Tagjai a rendkívül szép fekvésű és nagyon nehéznek számító Széchenyi-hegyi pályán játszottak az 1920-as évektől kezdve. A nemzetközi golfsport akkori kiválósága, az azóta legendává vált Bobby Jones is megfordult ezen a pályán. A magyarok sztárjátékosa, Lauber Dezső a Münchenben rendezett, annak idején Európa egyik legrangosabbjának számító kupát háromszor is megnyerte, Gyurkovics Bélával és Kovács Jenővel pedig a kontinens egyik legjobb férfi csapatát alkották. Szlávy Béláné tizenkilencszeres magyar, valamint osztrák, cseh és német bajnok volt 1920. és 1944. között, 1926-ban Európa legjobbjának kiáltották ki, a világon pedig az ötödik legjobb női játékosként jegyezték...

Hahn Árpád golfoktató

Hahn Árpád golfoktató

A golf oktatását akadémiai képzés keretében végzem. A tematikát nemzetközi tapasztalok alapján állítottam össze. A tréningeket hatékonyabb, időkímélő, újszerű formában tartom. Ebben nagy szerepet kap az otthon is végezhető gyakorlatokat bemutató, komplett akadémiai oktatóprogram.

Highland golf Budapest

Highland golf Budapest

Sokan azt hiszik, hogy a golf egy szűk, milliárdos rétegnek szóló, zártkörű, méregdrága időtöltés. Világszerte több tízmillió ember tudja már, hogy a golfpályán megtalálhatja a sportot, az üzleti vagy baráti kapcsolatépítés, ismerkedés lehetőségét és a pihenést, kikapcsolódást. És bármilyen hihetetlen: olcsóbb, mint egy elegáns fitneszterem!

Sport magazin hírek
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Krueger: a magyaroké a legjobb csapat és edzői stáb
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb -... Gergelics József, az MTI különtudósítója jelenti: Az amerikai születésű Krueger Cole, aki a drezdai Európa-bajnokságon debütált magyar színekben, nem véletlenül váltott országot, ugyanis elmondása szerint sehol nincsenek jobb körülmények, mint Magyarországon. "Ha szabadon választhatnék, hol szeretnék korcsolyázni, akkor is Magyarországot választanám. A magyaroké a...
Kovács Zsófia minden szeren erősebb gyakorlatokra készül
Kovács Zsófia minden szeren erősebb... Kovács Zsófia Európa-bajnoki ezüstérmes tornász minden szeren a tavalyinál...
Sportújságírócsúcs Budapesten világsztár sportolókkal
Sportújságírócsúcs Budapesten... Olimpiai és világbajnokok is jelen lesznek a Nemzetközi Sportújságíró...
Hungarian-Golf Portál

Hungarian-Golf Portál

Hungarian Golf golfmagazin: versenyek, ranglisták, tesztek, pályák, hírek, újdonságok a golf világából! A golf egy füves pályán játszható sport. Ez a labdajáték nagy hagyományokkal rendelkezik, a játékosok számát világszerte 50 millióra becsülik.

Old Lake Golf Club

Old Lake Golf Club

Old Lake Golf Club and Hotel honlapja., A XI. évfolyamában járó, Az Utazó magazin, az olvasók, turisztikai szakemberek, gyakran utazó üzletemberek körében ismét meghirdette szavazását, hogy kiválassza az elmúlt esztendő legjobb idegenforgalmi szolgáltatóit. Ennek eredményeként, a 2008-as év üzleti szállodája a Kempinski Hotel Corvinus Budapest, az év wellness szállodája a NaturMed Hotel Carbona (Hévíz), az év utazási irodája a Tensi Holiday, az év európai hálózatú légitársasága a Malév, az év tengerentúli hálózatú légitársasága az Air France-KLM, az év idegenforgalmi projektje az Aquaworld Budapest, az év fővárosi étterme a Rosenstein Vendéglő, az év vidéki étterme a Tanyacsárda (Lajosmizse), az év golf klubja az Old Lake Golf Club (Tata), az év konferencia helyszíne a Művészetek Palotája (Budapest), az év autókölcsönzője, a Regina Autókölcsönző lett. Ezúton szeretnénk megköszönni minden kedves klubtagunknak, golfozó barátunknak, vendégeinknek, partnereinknek és nem utolsó sorban kollégáinknak, hogy minket választottak és közösen elnyertük a nemes kitüntetést!

Tuti menü