Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jégkorong képes leírás - Sport.tlap.hu
részletek »

Jégkorong - Sport.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sport.tlap.hu » Jégkorong
Keresés
Találatok száma - 8 db
Friss jégkorong eredmények

Friss jégkorong eredmények

Kövesse 21 sportág több száz bajnokságának eredményeit élőben! Alacsonyabb osztályú bajnokságok és többféle csapatsportok eredményei egyaránt megtalálhatóak nálunk. Tekintse meg a részletes mérkőzésinformációkat és statisztikákat. Foci, jégkorong és teniszmérkőzéseknél a Live Centre is elérhető. Válassza ki azokat a meccsket, amelyek a legjobban érdeklik. A kiválasztott meccseket az összes sportágból egyszerre követheti 'Az én meccseim' funkció segítségével.

Hírek, eredmények, érdekességek a hoki világából

Hírek, eredmények, érdekességek a hoki világából

Csakahoki oldalunkon mindenről találsz információt, ami a magyar és a nemzetközi hokival kapcsolatos, de még nem merted megkérdezni! Most se tedd csak olvasd el oldalunkon, érteni fogod! Mi minden nap friss híreket, eredményeket és sztorikat szolgáltatunk a magyar és a nemzetközi jégkoronggal kapcsolatosan. Célunk, hogy Magyarország első számú jégkorong hírforrásává váljunk, azáltal, hogy mindenről írunk, ami egy kicsit is kapcsolódik a hoki sportághoz (az EBEL, KHL, NHL, SHL, DEL és MOL hoki ligákhoz). Ha felkeltettük érdeklődésedet látogass el honlapunkra még ma!

IIHF- Nemzetközi Jégkorong Szövetség

IIHF- Nemzetközi Jégkorong Szövetség

A Nemzetközi Jégkorongszövetséget (International Ice Hockey Federation) (IIHF) 1908-ban alapították. Az alapító tagok Franciaország, Belgium, Svájc és Nagy-Britannia, valamint a még ebben az évben csatlakozó Csehország voltak. Ez a szervezet irányítja világszerte a jégkorongot és az inline hokit, felügyeli a nemzetközi jégkorongtornákat. Az IIHF központja a svájci Zürichben található és 65 tagországa van. Az IIHF egész világra kiterjedő fennhatósága ellenére az észak-amerikai jégkorongra kis befolyással bír. (Forrás: Wikipédia)

Sport magazin hírek
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Krueger: a magyaroké a legjobb csapat és edzői stáb
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb -... Gergelics József, az MTI különtudósítója jelenti: Az amerikai születésű Krueger Cole, aki a drezdai Európa-bajnokságon debütált magyar színekben, nem véletlenül váltott országot, ugyanis elmondása szerint sehol nincsenek jobb körülmények, mint Magyarországon. "Ha szabadon választhatnék, hol szeretnék korcsolyázni, akkor is Magyarországot választanám. A magyaroké a...
Kovács Zsófia minden szeren erősebb gyakorlatokra készül
Kovács Zsófia minden szeren erősebb... Kovács Zsófia Európa-bajnoki ezüstérmes tornász minden szeren a tavalyinál...
Sportújságírócsúcs Budapesten világsztár sportolókkal
Sportújságírócsúcs Budapesten... Olimpiai és világbajnokok is jelen lesznek a Nemzetközi Sportújságíró...
Jégkert SE

Jégkert SE

A Jégkert SE a jégkorong utánpótlás nevelésben vesz részt, mini és szupermini korosztályban. Tőlünk kerülnek tovább a kis hokis palánták a nagyobb csapatokhoz serdülőként, ahol folytathatják eredményes jégkorong pályafutásukat! A Jégkert SE Budán ad lehetőséget, hogy a gyermekek megismerkedhetjenek a jégkorong élményével, részt vehessenek egy hokiedzésen, ahol a többi játékossal gyakorolhassanak és játszhassanak. A jeges edzések mellett természetesen száraz edzések is vannak, melyek során az erőnlétet javíthatják, illetve a lövőtechnikát sajátíthatják el a lőpad segítségével. Hozd le gyermeked hokizni a Budai Jégpályára, a Jégkert SE-hez!

Jégkorong adatbázis

Jégkorong adatbázis

A jégkorong (barátian: jéghoki, hoki) két csapat által, jégpályán, ütővel játszott labdajáték. A játék a következő országokban a legnépszerűbb: Kanada, USA, Svédország, Finnország, Csehország, Szlovákia, Oroszország. A felsorolásból kitűnik, hogy általában azokban az országokban dívik, ahol jellemző a hideg idő, lehetőséget adva a természetes jégfelületek kialakulására. Bár a felsorolt országok mindegyikében működik professzionális liga, az Észak-Amerikai Profi Jégkorongliga, ismertebb nevén NHL jelenti a sportág csúcsát. A Nemzetközi Jégkorong Szövetségnek (IIHF) 64 tagországa van. (Forrás: Wikipédia)

Jégkorong-blog

Jégkorong-blog

A jégkorong világ legjobb sportja a határokon innen és túl, és mindenütt, ahol van. Hírek a Magyar és a nemzetközi jégkorong világából. Meccsek, eredmények és csapatatok. Eseménynaptár az aktuális meccsekről.

Magyar Jégkorong Szövetség

Magyar Jégkorong Szövetség

A 2012-2013-as szezonban két nagy esemény vár a magyar jégkorong-válogatottra, méghozzá mindkettőre Budapesten kerül sor. 2012. november 9. és 11. között Olimpiai Selejtező Tornát rendez Magyarország a budapesti Papp László Sportarénában. A selejtező győztese 2013 márciusában Dániába utazik majd, ahol a házigazdákon kívül Fehéroroszország és Szlovénia vár majd a budapesti csoportot megnyerő válogatottra. A Vojensben diadalmaskodó gárda pedig ott lehet a 2014-es szocsi olimpián...

Miskolci Jegesmedve Jégkorong Sport Egyesület

Miskolci Jegesmedve Jégkorong Sport Egyesület

A Miskolci Jegesmedvék Jégkorong Sportegyesület hivatalos internetes oldala. Friss hírek, képek, videók a csapatról, az utánpótlás szakosztályokról. A jégkorongsport a világon mindenütt, így Európában, de különösen a tengerentúlon hihetetlenül népszerű és egyre népszerűbb. A játékot gyorsasága, dinamizmusa, látványossága, férfias küzdő jellege miatt a XXI. század sportjának tekintik. E milliókat vonzó és lázban tartó sportág miskolci története 1978-ban kezdődött. A történetben kronológia szerint három egymástól jól elkülöníthető szakaszt különböztethetünk meg. 1978-tól 1990-ig a Miskolci Kinizsi Sportegyesület Jégkorongszakosztálya jegyezte a sportágat, míg 1990-től 1994-ig a Miskolci Hoki Club volt a meghatározó. 1994-től napjainkig a Miskolci Jegesmedve Jégkorong Sportegyesület fémjelzi a miskolci hokit...

Tuti menü