Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szeptember 1-jén már 13. alkalommal kerül sor Magyarország legnagyobb extrémsport fesztiváljára és versenyére, az Offline Sport Gamesre (OSG), amelyet ezúttal a Városligeti Műjégpálya terüle - Sport magazin
részletek »

Extrémsport fesztivál nemzetközi mezőnnyel - OSG a Műjégpályán 2012. szept. 1-én

Sport Magazin. Korhatárra, nemre vagy éppen sportágra való tekintet nélkül elhozzuk az sporteredményeket, tudósításokat, riportokat, tőlünk telhetően naprakészen beleássuk magunkat a sportba.
Sport magazin
Itt vagy: Sport magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Extrémsport fesztivál nemzetközi mezőnnyel - OSG a Műjégpályán 2012. szept. 1-én
Extrémsport fesztivál nemzetközi mezőnnyel - OSG a Műjégpályán 2012. szept. 1-én
Szeptember 1-jén már 13. alkalommal kerül sor Magyarország legnagyobb extrémsport fesztiváljára és versenyére, az Offline Sport Gamesre (OSG), amelyet ezúttal a Városligeti Műjégpálya területén rendeznek meg.
A szervezők keddi közleménye szerint az idei OSG-n nemzetközi mezőny küzd majd minden sportágban a pénzdíjakért, amelyek több ezer eurót tesznek ki.

Az érdeklődők az eddigi 12 eseményen már jól megszokott extrémsportok, így a BMX, a gördeszka, a görkorcsolya, valamint a hegyikerékpár legjobbjait láthatják majd versenyezni.

A BMX-esek és a hegyikerékpárosok számára a tavalyi OSG-hez hasonlóan idén is nyolc kamionnyi föld felhasználásával építenek pályát, de az indítórámpa ezúttal kicsit magasabb lesz, így a versenyzők még látványosabb trükköket mutathatnak be.

Az egynapos eseményt - amelynek tavaly több mint 50 ezer látogatója volt - különböző zenés és táncos programok színesítik, két nagy színpadon több mint húsz zenekar szórakoztatja majd a kilátogatókat, a szokásos záróbulira pedig ugyanott, a Műjégpályán kerül sor.
Hirdetés

A teljes egészében levásárolható napijegy 500 forintba kerül, a záróbulira szóló belépőhöz pedig 1000 forintért juthatnak hozzá az érdeklődők.
- MTI -
OSG 13 - Budapest, Műjég - 2012.09.01.
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - extrémsport, fesztivál, 2012, műjégpálya
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-08-21 13:54:16
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü