Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda vasárnap második alkalommal rendezi meg "A Téli Sportágválasztó - Mozogj télen is!" elnevezésű programját a Városligeti Műjégpályán. - Sport magazin
részletek »

Ezüstvasárnapi sportágválasztás a Műjégpályán

Sport Magazin. Korhatárra, nemre vagy éppen sportágra való tekintet nélkül elhozzuk az sporteredményeket, tudósításokat, riportokat, tőlünk telhetően naprakészen beleássuk magunkat a sportba.
Sport magazin
Itt vagy: Sport magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Ezüstvasárnapi sportágválasztás a Műjégpályán
Ezüstvasárnapi sportágválasztás a Műjégpályán
A Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda vasárnap második alkalommal rendezi meg "A Téli Sportágválasztó - Mozogj télen is!" elnevezésű programját a Városligeti Műjégpályán.
A szerdai sajtótájékoztatóján Koós-Lukács Tímea kommunikációs igazgató arról beszélt, hogy az első téli, januárban rendezett eseményen közel húsz havas-jeges sportágat próbálhatott ki a kilencezer látogató.

Mint mondta, a sikeren felbuzdulva ezúttal nagyobb jeges felületen várják a hidegebb időben is mozogni vágyókat, így a Műjégpálya elkerített, körülbelül 2000 négyzetméteres jégfelülete mellett vasárnap a szintén 2000 négyzetméteres gyakorló jégpályán is zajlanak majd az események. Kipróbálható lesz többek között a jégkorong, több korcsolya szakág, a curling, a bob, a szánkó és a jégvitorlázás, de olyan extrém sport is, mint a kutya-fogathajtás vagy a kutyás rollerezés.
Hirdetés

Engi Klára egykori jégtánc-versenyző a korcsolya szakág képviseletében elmondta: amellett, hogy az érdeklődők kipróbálhatják tudásukat a különböző sportágakban, műkorcsolya és gyorskorcsolya bemutatókkal is várják az érdeklődőket.

A curling-események rangját emeli, hogy vendégként jelen lesz a nemzetközi szövetség elnöke, Kate Caithness is.

Boczkó Gábor világbajnok, olimpiai ezüstérmes párbajtőröző a Rió Klub képviseletében arról számolt be, hogy a klub több tagja a Mikulásgyár meglátogatása után részt vesz az eseményen.

A 10-től 20 óráig tartó Téli Sportágválasztón a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Téli Sportágválasztó, Városligeti Műjégpálya
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2015-12-09 19:46:31
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü