Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Saját kategóriájában a hatodik, a privát csapatok összevetésében az első, összetettben pedig a 16. helyen zárt a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a Katalán-ralin. - Sport magazin
részletek »

Katalán-rali - Turán Frigyesék kategóriájuk hatodik helyén végeztek

Sport Magazin. Korhatárra, nemre vagy éppen sportágra való tekintet nélkül elhozzuk az sporteredményeket, tudósításokat, riportokat, tőlünk telhetően naprakészen beleássuk magunkat a sportba.
Sport magazin
Itt vagy: Sport magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Katalán-rali - Turán Frigyesék kategóriájuk hatodik helyén végeztek
Katalán-rali - Turán Frigyesék kategóriájuk hatodik helyén végeztek
Saját kategóriájában a hatodik, a privát csapatok összevetésében az első, összetettben pedig a 16. helyen zárt a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a Katalán-ralin.
A Turán Motorsport hétfői közleménye szerint a párosnak az első nap murvás futamán akadtak nehézségei, elsősorban azért, mert nem kiemelt indulóként hátrébbról rajtoltak, így több előttük haladó riválist utolértek, a felverődő por miatt pedig néhányszor meg kellett állniuk.

"Az időeredményünknek ez nem kedvezett, azonban aszfalton javítottunk, s a következő két napon olyan kiegyensúlyozottan és hibamentesen sikerült versenyeznünk, hogy mindig ott voltunk összetettben az első húszban, ez pedig rendkívül megnyugtató volt" - idézte a közlemény Turán Frigyest. "Kiváló volt a verseny, a Ford Fiesta R5, a csapat, a szurkolók, minden, és nagyon örülünk, hogy ezzel a remek eredménnyel zárhatjuk az idei versenyszezont."
Hirdetés

Zsiros Gábor kiemelte, hogy sok magyar drukker látogatott el a Katalán-ralira, ahol 2010-ben az összetett hetedik helyéről estek ki egy bukás miatt.

"Egy kevésbé jól sikerült idényt tudtunk most minden erőnket összeszedve a tőlünk telhető legjobb eredménnyel zárni és megmutatni, hogy a 2010-es kudarcot követően ott vagyunk a nemzetközi élbolyban" - tette hozzá a navigátor utalva arra, hogy a magyar bajnokság idei szezonjában sorozatos műszaki hibák hátráltatták őket.

A Katalán-ralit a norvég Andreas Mikkelsen nyerte meg a finn Jari-Matti Latvala és a spanyol Daniel Sordo előtt. A már világbajnok francia Sebastian Ogier az utolsó gyorsasági szakaszon balesetet szenvedett.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Katalán-rali, urán Frigyes, Zsiros Gábor
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2015-10-26 12:38:19
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü