Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Motor és technikai sport képes leírás - Sport.tlap.hu
részletek »

Motor és technikai sport - Sport.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sport.tlap.hu » Motor és technikai sport
Keresés
Találatok száma - 11 db
DuEn Rally oldala

DuEn Rally oldala

DuEn Rally oldala - Rallyongók lapja. Mindig friss hírek DuEn Rallyról. Az oldal főbb témakörei: blog, versenyek, fotóalbum, videók és fórum. A honlapon ajánlót is kaphattok az elkövetkezendő versenyekről.

Euroring versenypálya

Euroring versenypálya

Az Euro-Ring Budapesttől 52 kilométerre, az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában található. A versenypálya 2004-ben épült, modern vonalvezetése mind a profi-versenyzők, mind a szélesebb felhasználói kör igényeit is kielégíti. Az eltelt évek sikeres versenyei, rendezvényei, pályát rendszeresen használó visszatérő vendégeink (autósok, motorosok, go-kartosok) bizonyították a pálya létjogosultságát a magyarországi sebességkedvelők körében. A pálya teljes hossza 2750 m, melynek vonalvezetése 7 féleképpen variálható.

F1 Tippjáték

F1 Tippjáték

A weboldalon egy gyors regisztrációt követően meg kell tippelni, hogy ki lesz a szombati időmérő győztese, illetve a vasárnapi futamon mely pilóták fognak beérni az első tíz pozícióba. A helyes találatokkal a Forma-1-es pilótákhoz hasonlóan pontok gyűjthetők, az év során pedig ki fog alakulni a ranglista a játékban résztvevők között is. A legjobban tippelők nyereményekben részesülnek.

Sport magazin hírek
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Krueger: a magyaroké a legjobb csapat és edzői stáb
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb -... Gergelics József, az MTI különtudósítója jelenti: Az amerikai születésű Krueger Cole, aki a drezdai Európa-bajnokságon debütált magyar színekben, nem véletlenül váltott országot, ugyanis elmondása szerint sehol nincsenek jobb körülmények, mint Magyarországon. "Ha szabadon választhatnék, hol szeretnék korcsolyázni, akkor is Magyarországot választanám. A magyaroké a...
Kovács Zsófia minden szeren erősebb gyakorlatokra készül
Kovács Zsófia minden szeren erősebb... Kovács Zsófia Európa-bajnoki ezüstérmes tornász minden szeren a tavalyinál...
Sportújságírócsúcs Budapesten világsztár sportolókkal
Sportújságírócsúcs Budapesten... Olimpiai és világbajnokok is jelen lesznek a Nemzetközi Sportújságíró...
Forma 1 Hírmagazin

Forma 1 Hírmagazin

A Formula-1 (rövidítve: F1, magyarul rendszerint Forma-1) az autóversenyek legmagasabb kategóriája, szabályait a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) határozza meg. Az oldalon mindig a legfrissebb Forma-1 híreket olvashatjátok.

Gokart klub

Gokart klub

Ha szereted a száguldás élményét, ha szeretsz vezetni és buzog benned a versenyszellem, csatlakozz a gokart klubhoz! Hírek, érdekességek, információk, blog, képek, videók, eszmecsere (fórum) a gokart világából! Gokart klub a network.hu oldalon.

Gokart verseny Budapest közelében

Gokart verseny Budapest közelében

Budapesttől nem messze a Hungaroring Kart Center szabadtéri versenypálya várja a versenyezni vágyókat. Tökéletesen kialakított versenypálya a Hungaroringtől egy lépésre található.A versenyzők legjobb tudásuk szerint mérhetik össze erejüket, kiváló állapotú GT4-es gokarttokkal melyeket Honda GX motor hajt. Profiknak és kezdőknek is egyaránt jó szórakozást nyújt. Kedvező árakon lehet bérelni a páylát, valamint évközi versenyekre is lehet jelentkezni. A kényelmesen, gyorsan Hungaroring Kart Center Mogyoródon található.

MotoGPhírek

MotoGPhírek

Magyarország online autó- és motorsport magazinja, középpontban a magyar versenyzőkkel. Mindig friss hírek az autó és motorsport világából. Versenyzők, versenypályás és versenynaptárak. Blog, eredmények és galéria a versenyekről.

Sirius Repülő klub

Sirius Repülő klub

Valljuk, hogy életünk minőségét érzéseink határozzák meg. Természetes emberi törekvésünk, hogy a lehető legtöbbször, a számunkra legjobbat, legkellemesebbet szeretnénk átélni. A repülés világában számtalan különböző érzéssel találkozhatunk, melyek összességükben sok örömöt és megértést hoznak életünkbe. Ilymódon számunkra ez nem csak szórakozás és munka, hanem fontos része személyes életutunknak is, ami által sokat tanulhatunk magunkról és a minket körülvevő világról. A harmadik dimenzió felfedezése, a különféle repülési feladatok megoldása, az időjárási jelenségek megismerése, mind segítségünkre lehet abban, hogy jobban megértsük a természet működését, az élet körforgását és a világegyetemben elfoglalt helyünket...

Skodaklub Hungary

Skodaklub Hungary

Egyesületünk 1996-ban alakult, néhány lelkes skodás barátunkkal. Mára, mint az a főoldalon is látható, az ország egyik legnépesebb civil szervezetévé cseperedtünk. Tagjaink járművei hála a Skoda gyár több, mint száz éves működésének igen változatos képet mutatnak. Megtalálható a szürke taxiként elhíresült Tudor generáció, a státuszszimbólum Felícia cabrio és típustestvérei, az Octavia változatai, a farmotoros család összes tagja az első fecske 1000MB-től a legendás S100-ason át - mely álomszép 110R-ként sportautó is - az utolsó mohikán 105-120-130-as Skodákig és az ezekből kifejlesztett Garde és Rapidokig. Az új orrmotoros korszak úttörő Favoritjai, majd az első VW együttműködéssel tervezett Felíciák, majd Fabiák, Octaviák és Superbek is sorakoznak a taglistában, illetve a találkozókon...

Hirdetés
Szvoboda Bence motorversenyző

Szvoboda Bence motorversenyző

2000 óta motorozom, 2001 óta versenyszerűen, ebben legfőbb támogatóm édesapám, aki egyszemélyben a szerelőm és az edzőm is! 2009-ben felléptem a nagy kategóriába ahol első bemutatkozó évemben sikerült megszereznem a Mx1 Magyar Profi Bajnoki címet, sőt Abszolút Magyar Bajnok is lettem. 2010-ben Okr csapat színeiben versenyzek.

Talmácsi Gábor Motorversenyző

Talmácsi Gábor Motorversenyző

1981. május 28-án született és 4 évesen már rótta a köröket egy, az édesapja által készített kismotorral. A Magyar Bajnokságok 50 cc. és 80 cc. géposztályaiban nagyon fiatalon ért el kitűnő eredményeket. Később a 125 cc.-ben is a dobogó legfelső fokára állhatott, majd 1997-ben következett be a nagy fordulat, ugyanis a Hungaroringen ekkor megrendezett EB futamon 4. helyezést ért el. A következő évben az EB sorozaton a német IVETRA csapat támogatta, ahol - több dobogós helyezés mellett - összetettben az 5. helyen végzett. 2001-ben támogatói jóvoltából lehetősége nyílt arra, hogy az olasz Racing Service csapatával induljon a Gyorsasági Motoros Világbajnokság 125 cc. géposztályban. A Racing Service Talmácsi Gáborra nem panaszkodhatott, hiszen 6 alkalommal összesen 34 világbajnoki pontot szerzett. Mindössze két alkalomal - a Holland és a Brazil nagydíjon - nem tudta befejezni a versenyt, technikai okok miatt...

Tuti menü